OM OSS

 

Koncern Struktur

 

 

FOODEX

 

  •          Importör och distributör
  •          Belägen i Malmö/Sverige
  •          Exklusiv distributör till eget varumärke i hela Skandinavien
  •          Tat, Torku, Bifa, Avsarlar, Fresa, Vefa, Hepal, Mish Mish, Karaefe

 

FRANCHISES

Tat

Tat Gıda ar en matjätte som banat väg för fastställandet av den exportinriktade jordbruksindustrin i Turkiet sedan 1967. Tat Gıda Sanayi A.Ş. har den största produktionskapaciteten  i Turkiet och i regionen. De hanterar det enda integrerade tomat processen i Turkiet. Alla faser av tomat, från frö till tomatpuré på burk, är under deras kontroll. Tat Gıda exporterar sina märkesvaror till över 40 länder från Japan till USA.

 

 

.  

Bifa

Etablerat i Karaman 1962, har Bifa Kex och Food Factory Co expanderat anmärkningsvärt snabbt och utvecklingen på grund av dess tillämpning av modern bearbetning av livsmedel teknik har i alla aspekter ökat produktionen. Som ett resultat av det har alltid varit ett ledande namn i den turkiska kex sektorn. BiFas moderna anläggningar ligger på en 100.000 kvadratmeter industriområde, 75.000 kvadratmeter är täckt av området. Tillverkningsvolymen är mer än 470,000 kg / dag och det finns mer än 400 sorter av kex, choklad, kex, kakor, kex och godis som kommer från dessa produktionsenheter.

 

 

Fresa

Fresa producerar med en fyllningskapacitet av totalt 150.000 flaskor / timme i två högteknologiska institutioner i Giresun och Bursa. Detta sker i orörda, hygieniska förhållanden vid källan av produkterna. ISO 9001, ISO 22000 och Halal certifikat är bevis på god hygien och modernitet.  Företaget har satt som mål att producera och utbilda de "friska och läckra drinkarna" i Turkiet parallellt av världens förbättring tendens av "hälsosamma produkter ", samtidigt som exporterar sina produkter till Usa, Europa och Asien.

 

 

Mish Mish

Mish Mish har börjat sin resa med att bli en av världens elit varumärke, särskilt när det gäller torkade aprikoser och torkade frukter. Med vår FoU-studier ansökte vi om den unika metoden som att tvätta med ozon. Ozon är applicerande med att hålla aprikoser och andra torkade frukter rena och hälsosamma. Och det är även ett miljövänligt, naturligt och effektivt sätt att hålla frukten renare  än vad klor och andra kemikalierester är på livsmedel.

 

 

Vefa

Det är ett exklusivt varumärke av producenten Vefa och Foodex står för den Skandinaviska regionens marknad.

Olivproducenten med sin långa erfarenhet är en av de viktiga producenterna av naturligt jäst och torkade svarta oliver. Den unika smaken kommer från särskilda upptagna produktionsprocesser från urval av olivträd till olika torkningssteg.

 

 
Hepal

Foodex egna varumärke används för olika produktkategorier med högklassiga produkter.

 
 
 
 

 

 
Torku
Vi är Konya Seker.

Vi är ett team bestående av 900 000 bönder som odlar de bördigaste områdena kring Anatolien i förmån för en naturlig produktion och man förädlar sin egen produktion för leverans under eget varumärke. Vi levererar jordbrukarens värdefulla utgång från fältet till dig vid bordet.

Vi tillverkar våra egna frön samt våra egna gödningsmedel. I våra produktionsprocesser ger vi  högsta prioritet åt hygien, hälsa och kvalitet till förmån för att säkra din konsumtion utan att engagera någon mellanhand, och ge dig den bästa FRUKTSAMHETEN av Anatoliens fält och våra engagerade insatser.

Vårt bördiga land är vår mest värdefulla tillgång. Vi agerar över ett perspektiv som inte bara fokuserar på idag, men även strävar efter att ge en jämn och ett raffinerat arv till våra barn.

Av denna anledning, sparar vi  både våra frön och våra marker. Tillsammans med fokuserade framtidsutsikter, har vi planterat 9,5 miljoner träd i Konya. Alla produkter under Torku varumärket levereras till konsumenten i 100% ren form och i överlägsna kvalitetsnormer genom Konya Sekers säkerhetrutiner. En sådan försäkran övervakas via ett system som kallas "Torku den pålitliga livsmedelskedjan" speciellt byggd för mjölk och mjölkprodukter.

 

Den renaste och mest naturliga form av socker omfattar hög kvalitet av kakaoolja

 

Torku erbjuder den sötaste formen av naturliga sockerbeta genom Konya Seker säkerhetrutiner. Försäkran börjar med frön av GMO-fria sockerbetor som produceras av Konya Seker och genom en rad uppsättning av utbildningar och stöd till jordbrukare under betodling. Och den kritiska aspekten är att processen sker i hög teknologiska produktionsanläggningar. En fjärdedel av dagens sockerproduktion i Turkiet genomförs av två av Konya Sekers växter som är utrustade med avancerad teknik. Den renaste och högkvalitativ form av socker framställs av noga odlade naturliga sockerbetor i dessa anläggningar, packas för hand  och levereras till hyllorna i dtaljhandeln under Torkus varumärke.

 

Samma säkerhetrutiner säkerställs genom Torku inte bara för socker, men också för hela spektrumet av produkter gjorda av socker alltifrån godis till choklad, och från kex till rån. Och de höga kvalitetskraven gäller även för andra råvaror förutom socker. Exempelvis ren choklad tillverkad av kakaoolja, anledningen till att det löses lätt i munnen och lämnar en utmärkt smak bakom. Konya Seker använder kakaoolja i alla sina chokladprodukter, eftersom det anses vara detta enda sättet att uppnå toppsmak i choklad. Torkus produkter tillverkas av speciella recept som är utvecklat av världsledande schweiziska chokladspecialister och förutom högkvalitativa råvaror och sofistikerad teknik i produktionsanläggningar.

 
 

Två viktiga fundament i Konya Seker tillsammans med sina 900 000 jordbrukare, är råvaran i försörjningskedjan och att det består av utbildade och certifierade bönder som tillverkar produkterna till "Torku den pålitliga livsmedelskedjan"samt att man garanterar yttersta hygien.

 

Att behandla jordbruksverksamheten från frö till färdig produkt som en integrerad kedja, har Konya Seker säkerställt en förbättring av hela denna kedja. Inriktning för att få naturliga och hälsosamma produkter till slutanvändaren under Torku varumärket har uppnåtts och att bygga efterfrågan  för jordbrukarens grödor.

 

  


AVŞARLAR GIDA has been performing activity in dried fruit sector since 1978 Our factory is in Tarsus district of Mersin, established on a 18000 m2 outdoor and 4000 m2 indoor area, where the production activities ar carried out.

AVŞARLAR GIDA has become one of the leading trademarks of the sector with an experience of 35 years, and wide range of high-quality products. Beginning from sieving process applied on the raw material depending on its characteristics, the antire sorting, roasting, and packaging processes are realized at our factory. In main titles, our range or product includes bulk dried fruit seeds, dry coffee, cezerye dessert, turkish delight and dried fruits. Our products are packed by passing through certain stages under hygienic and halthy conditions, without any contact. Operating with dealership system throughout Turkey AVŞARLAR GIDA performs export of dried fruits, dry coffee and candies to many European countries, especially to England, France, Germany, Italy, The Netherlands, Denmark and Turkish Republic of Northern Cyprus.

Adopting quality as a lifestyle, AVŞARLAR GIDA has a strong and comprehensive distribution organization consisting of an efficient marketing group and specialized personnel as well as high-quality products.

 

The strategy of AVŞARLAR GIDA is to maintain its current position through Research & Development studies, to increase production capacity and to follow technological innovationsi keeping customer satisfaction in uymost level, to enhance its management approcach and protect its sustaianbility.